Vi välkomnar Marcus Gardehall som ny regionchef för region Öst på Finja Prefab. Marcus kommer närmast från Bonava Sverige, där han de senaste två åren varit ansvarig för att bygga upp deras Designstudio samt utveckla Bonavas byggsystem för Bostäder. Innan dess har Marcus en lång karriär inom Strängbetong som bland annat Säljchef Bostäder, Regionchef, och Affärschef.

– Vi är glada för att ha förstärkt vår organisation med Marcus. Med sin långa erfarenhet inom byggbranschen och speciellt inom industriellt bostadsbyggande, kommer han att passa väl in i vårt team och för vår fortsatta satsning inom vårt bostadskoncept Hållbara Hem, säger Kaj Grönvall, VD Finja Prefab.

Vi kommer under Marcus ledning att etablera ett Stockholmskontor för delar av vår sälj- och projektledande personal.

Finja Prefab har under det senaste året arbetat med utvecklingen av en ny region Öst i samband med att två regioner slagits samman. Samordning av den nya regionens resurser samt införandet av nytt arbetssätt har genomförts under föregående regionchef, Leonhard Schneider, som går vidare till nya utmaningar inom bolaget. Vi är nu redo för nästa steg i satsningen för långsiktiga Hållbara Hem affärer tillsammans med våra kunder i Stockholmsområdet.

Vårt fokus kommer fortsatt att vara på hållbarhet och på vårt erbjudande att som första stomentreprenör kunna leverera klimatpositiva betongstommar till de kunder som önskar detta.

Finja Prefab är en komplett stomentreprenör som bygger och utvecklar framtidens hållbara flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra stomkoncept. Vi är en rikstäckande aktör vilket innebär att våra produkter är närproducerade då vi har produktionsanläggningar runt om i Sverige. Vi erbjuder nu också våra kunder klimatpositiva betongstommar.