Jobba hos oss

Läs om våra värderingar samt se lediga tjänster nedan

Jobba hos oss

Det är våra medarbetare som gör skillnaden. Vi vill att du ska vara engagerad och vara en aktiv del av vår framtid. Därför jobbar vi hårt för att skapa en inspirerande kultur. En kultur där du får utveckla din kompetens, kunskap och kreativitet. Vi tror på handlingskraft, delaktighet och målmedvetenhet.

Miljö, hållbarhet och säkerhet är viktiga frågor som styr vår vardag. Tillsammans vill vi bygga ett hållbart samhälle där ett långsiktigt tänkande även präglar val av material, därav vår passion för betong.

En trygg och säker arbetsmiljö är vår högsta prioritet. Läs mer om vårt säkerhetsarbete här

Våra värderingar

Vi har en positiv människosyn i vår relation med varandra och samarbetar tillsammans mot gemensamma mål för att uppnå mervärde för våra kunder och alla våra medarbetare. Långsiktighet, Nytänkande och Omtänksamhet är tre ord som förklarar hur vi ser på oss själva, hur vi vill agera och hur vi vill upplevas av andra.

Långsiktig:

Vi har ett evighetsperspektiv i allt vi gör. I alla relationer (externa och interna) arbetar vi effektivt och långsiktigt för att vara ett lönsamt, framgångsrikt och hållbart bolag och en långsiktig samarbetspartner.

Nytänkande:

Vi är nyfikna och öppna för nya idéer och fokuserar på att finna lösningar. Vi tar initiativ och vågar prova nya saker – och lär av misstagen. Att utgå från att ”allt är möjligt” gör att vi löpande kan utveckla och förbättra vår verksamhet och erbjudande till kund.

Omtänksam:

Våra relationer bygger på arbetsglädje och lojalitet. Vi vill se till hela teamets behov och ta hand om varandra. När vi ser till helheten, tar ansvar för våra uppgifter och är uppriktiga, kan vi också utveckla vår egen skicklighet. Vi ska involvera alla medarbetare så att allas kompetens och engagemang kommer till användning. I vårt dagliga arbete söker vi de mest effektiva lösningarna, vilket inkluderar kostnadsmedvetenhet, säkerhetskultur och sunt förnuft. Med omtänksamhet gör vi företaget och varandra bättre varje dag.

Lediga jobb 

Du är välkommen att skicka in en spontanansökan eller söka någon av tjänsterna nedan.

Välkommen till oss! 

 

Nyfiken på hur det är att jobba på K-Prefab?

Läsa om några av våra kollegor och deras respektive roller som konstruktör, produktionschef och montagechef här nedan.