Finja Prefabs webbplats finns nu också på engelska. Vi försöker ständigt förbättra vår webbplats för att underlätta för våra kunder och intressenter på bästa sätt samt för att göra vårt erbjudande så tydligt som möjligt. Vår strävan är att information om våra stomkoncept och våra produkter ska vara lättillgänglig och lätt att förstå. På den svenska marknaden, där vi agerar, finns många aktörer som enklare tillgodogör sig information på engelska.

– Kunder och användare har uttryckt en önskan om att finna all information vi samlat på finjaprefab.se också på engelska. Därför har vi nu översatt vårt innehåll för att vara tillgängliga även för våra kunder som inte pratar svenska, säger Kaj Grönvall, vd Finja Prefab.

På finjaprefab.se finner man bland annat information om våra stomkoncept och produkter, samt hur vi arbetar och stödjer dig som kund genom hela byggprocessen, från idé till färdig stomme. Vi finns med i alla led och utför både projektering, konstruktion, produktion, leverans och montering. Allt för att ert projekt ska ske så säkert, enkelt och kostnadseffektivt som möjligt. På vår webbplats finner ni också information om våra klimatpositiva betongstommar.

Finja Prefab är en komplett stomentreprenör som bygger och utvecklar framtidens hållbara flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra stomkoncept. Vi är en rikstäckande aktör vilket innebär att våra produkter är närproducerade då vi har produktionsanläggningar runt om i Sverige.