Våra stomkoncept

Läs om våra hållbara och prefabricerade stomsystem nedan

Prefabricerade stomsystem i betong

Med våra prefabricerade stomsystem kan vi leverera betongstommar till alla typer av betongbyggnader.
Vi vill vara med och bygga säkra, trygga och hållbara betongstommar tillsammans med er. När du involverar oss tidigt i processen erbjuder vi dig vår kompetens för att erhålla en kostnadseffektiv och optimerad stomlösning.

Kontakta oss

Helhetsleverantör av stomsystem

K-Prefabs egenutvecklade bostadskoncept ”Hållbara hem” är en stor del av vårt prefabricerade stomsystem. Systemet består av standardiserade komponenter som ger ett effektivt och fuktsäkert byggande där alla delar monteras på kort tid till en komplett stombyggnad. Du får en stabil stomkonstruktion med minimalt underhåll och en energieffektiv betongstomme med låga U-värden som uppfyller höga miljökrav.

Den korta och effektiva byggtiden ger en snabbare inflyttning och förmånligare totalekonomi för den färdiga bostaden. Betongens egenskaper och fördelar ger byggnaden förutsättningar för en god inomhusmiljö när det gäller brandsäkerhet, ljudisolering och fuktmotstånd. Det skapar ett jämnt och behagligt inomhusklimat som är viktigt för hälsa och komfort för boende och arbetande människor.

Från projektering till färdigt montage

Vi är specialister på det vi gör och en av våra styrkor är att våra kompetenta och engagerade medarbetare finns med dig genom hela processen från projektering till färdigt montage.

Vi är en rikstäckande leverantör med fabriker runt om i landet, vilket innebär att vi levererar närproducerade betongstommar med stor tillgänglighet på den lokala marknaden.

 

Utforska våra senaste projekt

Här har vi samlat några av våra senaste referensprojekt, till vilka vi har levererat prefabricerade betongstommar. Klicka på bild eller projektnamn för att få mer information om byggprojektet samt se fler bilder.

 

Hållbarhet i fokus

Hållbarhet och klimat är strategiska prioriteringar för oss på K-Prefab. Vi arbetar ständigt med optimeringar av våra stomsystem för att minska stommens miljöpåverkan och klimatavtryck för att valet av våra stomsystem ska bli än mer långsiktigt.

Våra kontinuerligt uppdaterade miljövarudeklarationer visar att vi ständigt förbättrar och minskar produkternas klimatavtryck. K-Prefabs stomsystem ligger i framkant vad gäller klimatförbättrad betong.

Produkterna i stomsystemet uppnår nivå 3 av klimatförbättrad betong, vilket innebär minst 30% reduktion av koldioxidutsläpp jämfört med angivet typiskt värde för branschen. Läs mer om våra hållbara betongstommar.

Kontakta oss

 

Stomsystem för flerbostadshus, kontor och mer

Med våra prefabricerade stomsystem kan vi leverera betongstommar till alla typer av byggnader. Från flerbostadshus, kontor och parkeringshus till byggnader inom industri, lantbruk och den offentliga sektorn.

Följ vår resa på LinkedIn

Följ oss på LinkedIn för att hålla dig uppdaterad kring våra senaste projekt och företagsnyheter.

Följ oss på Linkedin

VI HJÄLPER DIG!

Klicka på respektive region för att komma i kontakt med våra säljare. 

Region Syd

Region Väst

Region Öst