Vi hälsar Per-Ingemar Persson välkommen till Finja Prefabs styrelse. Per-Ingemar har gedigen erfarenhet av byggbranschen och har arbetat i Norge, Sverige och Danmark. Under tolv år var han Koncerndirektör i Veidekke med ansvar för den svenska verksamheten samt, under delar av den tiden, ansvarig för Veidekkes dotterbolag Hoffmann i Danmark och Veidekke Industri i Norge. Sedan 2016, då han klev åt sidan som VD, har han fortsatt att ha en rådgivande roll i företaget.

– Vi är mycket glada för att Per-Ingemar med sin kompetens tackat ja till en plats i vår styrelse. Hans personlighet och approach matchar vår målsättning av tillväxt och arbetsglädje, säger Gull-Britt Jonasson, koncern-vd och styrelseordförande i Finja Prefab AB.

– Finjakoncernen är ett privatägt tillväxtföretag som visat och visar resultat av att vilja, våga och kunna. Jag är imponerad över vad människorna i bolaget har åstadkommit hittills och ser fram emot att få vara med på den fortsatta resan framåt, säger Per-Ingemar Persson.

Per-Ingemar Persson är 62 år och bosatt i Lund tillsammans med sin familj. Det var även i Lund hans bana en gång började med en civilingenjörsexamen från Lunds Universitet.

 

Per-Ingemar Perssons nuvarande styrelseuppdrag:

Styrelsemedlem för Finja Prefab sedan 2018

Styrelsemedlem för Fabege AB sedan 2018

Styrelseordförande för ELU Konsult sedan 2017

Styrelsemedlem Veitech AB sedan 2016

Styrelseordförande för News (Northern Environmental and Water Solution) sedan 2014

Styrelsemedlem i Wihlborgs fastigheter sedan 2011